ET-6 post processor

RMC
Posts: 24
Joined: Sun Sep 30, 2018 6:28 am

Re: ET-6 post processor

Post by RMC » Mon Oct 08, 2018 8:59 am

Will do. My friend should be able to post then later this afternoon.
Also anyway I could get the 3 axis mill screen?
The one I downloaded has like half the buttons missing.

mycnc
Posts: 140
Joined: Thu May 10, 2018 2:42 pm

Re: ET-6 post processor

Post by mycnc » Mon Oct 08, 2018 2:28 pm

Have you managed to update the software?
It's supposed the last version of binary file myCNC has included all the new icons.

The profile is still not finished, we are working on some new icons for the profile.
We will publish the icon files later as well for those who like to make custom changes.

RMC
Posts: 24
Joined: Sun Sep 30, 2018 6:28 am

Re: ET-6 post processor

Post by RMC » Mon Oct 08, 2018 8:21 pm

here are the files
0001-fanuc
0002- HAAS UMC-750
0003- Tormach pathpilot
0004-mach 3 mill
0005- linux cnc
0006- grbl
i have made a google drive folder so it would be easier
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
i hope this helps

RMC
Posts: 24
Joined: Sun Sep 30, 2018 6:28 am

Re: ET-6 post processor

Post by RMC » Mon Oct 08, 2018 8:33 pm

and is there anyway for me to copy my settings over to the profile ? would copying pasting work ?

mycnc
Posts: 140
Joined: Thu May 10, 2018 2:42 pm

Re: ET-6 post processor

Post by mycnc » Mon Oct 08, 2018 8:46 pm

All machine settings are in cnc-variables.xml
If you like to update the screen, but keep your machine settings, you need to update all XML files except cnc-variables.xml.
Macros are in macros folder, PLC procedures are in plc.
It's up to you to update it or not.

To use your settings with a new profile you need top copy your old cnc-variables.xml to a new profile folder.

RMC
Posts: 24
Joined: Sun Sep 30, 2018 6:28 am

Re: ET-6 post processor

Post by RMC » Tue Oct 09, 2018 9:56 pm

I just copied the settings by hand when i copied the cnc variables file it mess up the icons pretty bad.
On other notes
The arrow that tells me the position of machine in the gcode visualizer seems to break if i upload a 200 line plus program on the smaller ones it seem pretty fine.
Is there a automatic disable set?
other then that most of friends like the new one.
thank you very much for your help

mycnc
Posts: 140
Joined: Thu May 10, 2018 2:42 pm

Re: ET-6 post processor

Post by mycnc » Wed Oct 10, 2018 5:35 pm

RMC wrote:
Tue Oct 09, 2018 9:56 pm
The arrow that tells me the position of machine in the gcode visualizer seems to break if i upload a 200 line plus program on the smaller ones it seem pretty fine.
I'm not sure what you are talking about.
See a screenshot below. G-code program is over 2.2M lines and the arrow is ok.
mycnc-update-001-1.png

RMC
Posts: 24
Joined: Sun Sep 30, 2018 6:28 am

Re: ET-6 post processor

Post by RMC » Wed Oct 10, 2018 8:43 pm

my issue is the arrow wont move with the gcode it just sits at where i put 0,0,0 and thats it

mycnc
Posts: 140
Joined: Thu May 10, 2018 2:42 pm

Re: ET-6 post processor

Post by mycnc » Thu Oct 11, 2018 3:30 am

Please read this

Maybe you have "disable cursor" checked?

RMC
Posts: 24
Joined: Sun Sep 30, 2018 6:28 am

Re: ET-6 post processor

Post by RMC » Sun Oct 14, 2018 12:23 am

oh wow im dumb sorry for that
as for the post processor which one is the best suited for the et-6?

Post Reply